Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης

Your search results

Ιδιοκτήτες

7 Μαρτίου, 2018 by piliop

 Αν είστε ιδιοκτήτης ακινήτου που σας απασχολούν τα έξοδα που το βαραίνουν και θεωρείτε ότι θα μπορούσε να σας αποφέρει ένα εισόδημα αν το εκμεταλλευόσασταν ως τουριστικό κατάλυμα, σας παρέχουμε έτοιμη τη λύση.  

Ως ιδιοκτήτης ενός ακινήτου γνωρίζετε καλά τα έξοδα και τη συντήρηση που απαιτεί, ειδικά αν παραμένει μεγάλα διαστήματα κλειστό. 

Με την απελευθέρωση του ελάχιστου ενοικίου του ενός μηνός, κάθε ακίνητο μπορεί κάτω από προϋποθέσεις να αξιοποιηθεί ως τουριστικό κατάλυμα. 

Η δική μας πρόταση έχει να κάνει με την ανεύρεση των πελατών για λογαριασμό σας, την εξασφάλιση της καθαριότητας, την αλλαγή κλινοσκεπασμάτων και γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία του για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα, χωρίς να χρειάζεται από μεριάς σας καμία ενέργεια. 

Φιλοξενούμε το ακίνητό σας στην ηλεκτρονική μας σελίδα (www.laconiancollection.gr) την οποία φροντίζουμε να βρίσκουν όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν διακοπές στη Λακωνία. Με την άδειά σας μπορούμε να διαφημίσουμε σε τουριστικούς πράκτορες και σε άλλα μέσα το ακίνητο σας ως τόπο διακοπών, εξασφαλίζοντάς σας πελατεία για όσο τον δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα. 

Κάνουμε με τον πελάτη όλη τη συνεννόηση, του παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε το ακίνητο. Φροντίζουμε να καλύψουμε τις ανάγκες του και την άνετη διαμονή του. Λύνουμε ότι προβλήματα προκύψουν κατά την ενοικίαση και κανονίζουμε να είναι έτοιμο για την επόμενη.  

Ο τουρισμός της συγκεκριμένης μορφής είναι ραγδαία ανερχόμενος. Όλο και περισσότεροι επιλέγουν να κάνουν διακοπές σε σπίτια αντί του τυποποιημένου δωματίου ξενοδοχείου. Με τη βοήθεια του ίντερνετ ο ενδιαφερόμενος της συγκεκριμένης μορφής διακοπών θα την αναζητήσει και θα την επιλέξει, ακόμα και ασχέτως του προορισμού. Γιατί όχι σε μια τόσο όμορφη περιοχή όσο η Λακωνία. 

Επενδύουμε σε μια σχέση αμοιβαίου οφέλους για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Γιατί να μην αποκομίσετε ένα επιπλέον εισόδημα, ενώ το ακίνητό σας θα είναι σε χρήση καθαρό και συντηρημένο. Σήμερα μπορεί αν είναι μια πηγή εξόδων και αύριο μια πηγή εσόδων. Η συγκεκριμένη πρόταση σας το εξασφαλίζει, χωρίς καμία προσωπική σας εμπλοκή. 

Ζητήστε ένα ραντεβού να σας επικοινωνήσουμε κάθε λεπτομέρεια της πιθανής μας συνεργασίας και αποφασίστε χωρίς καμία δέσμευση αν σας ενδιαφέρει η πρότασή μας.